Kurser om bröllopsfotografering

Kurser om bröllopsfotografering
16 maj
2017

Jag älskar att få dela med mig av mina 10 år som bröllopsfotograf. Det är oerhört inspirerande att se en deltagare på en workshop, som jublar över sina bilder.

 

Denna våren har jag väldigt många workshops. Och det känns fantastiskt kul att så många väljer att investera i en dag med mig och är beredda att komma hela vägen till Tanumshede. I går hade jag ett underbart gäng. Deltagare var duktiga fotografen Malin Johansson från Borås, som tidigare jobbat som bröllopskoordinator och kan branschen väl. Vilket ju inte är en nackdel. Fantastisk modell var konståkande Lina Nilsson från Borås. Stylingen gjorde Isabella Jansson från Grebbestad. Utsmyckning av bruden gjordes av härliga Helene Johansson på Bröllopsboden Väst i Tanumshede. Vi fick återigen tillgång till Tanums kyrka och möttes av den alltid lika trevliga personalen. Tusen tack för att ni gjorde dagen underbar.

Här följer lite bilder från gårdagens workshop. Vi gick igenom ljus i alla dess former. Fönsterljus, motljus, sidljus, blixtljus, studsat blixtljus, ljus från videolampor, ljus från strålkastare (!) mm. Vi jobbade mer förgrund, vi andades på linsen, vi fotograferade genom en slöja och försökte under dagen att både gå igenom "basfotografering", men också vara kreativa och få bilder som sticker ut. 

Du kan läsa mer om mina workshops här och följa mig på Facebook här.

Click to enlarge image brollopsfotografering-tanumshede-workshop-ottossonphoto-1000.jpg

Click to enlarge image brollopsfotografering-tanumshede-workshop-ottossonphoto-1001.jpg

Click to enlarge image brollopsfotografering-tanumshede-workshop-ottossonphoto-1002.jpg

Click to enlarge image brollopsfotografering-tanumshede-workshop-ottossonphoto-1003.jpg

Click to enlarge image brollopsfotografering-tanumshede-workshop-ottossonphoto-1004.jpg

Click to enlarge image brollopsfotografering-tanumshede-workshop-ottossonphoto-1005.jpg

Click to enlarge image brollopsfotografering-tanumshede-workshop-ottossonphoto-1006.jpg

Click to enlarge image brollopsfotografering-tanumshede-workshop-ottossonphoto-1007.jpg

 

Bröllopsfotograf / bryllupsfotograf OttossonPhoto. Gillar du våra bröllopsbilder och vill se mer? Gilla oss på Facebook, följ oss på Twitter och Instagram. Kontakta oss: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller på tel +46 (0)708 - 51 91 61.


Dela det här:
Upp