10 tips för att se bättre ut på bild : Tips #2

10 tips för att se bättre ut på bild : Tips #2
07 mar
2016
Förra veckan startade jag en serie tips som alla har väntat på. Hur du gör för att se bättre ut på bild :-)
Här kommer nr 2 av de 10 tips jag ska ge dig, för att du ska se bättre ut på bild och gilla bilderna på dig själv lite mer (om du inte redan gör det :-)). Och är du fotograf så kan du såklart också använda dessa knep när du fotograferar porträtt.
 

Tips 2 för att se bättre ut på bild

Vänd ansiktet mot ljuset. Det ger en del fina effekter. Om du vrider ansiktet mot ett fönster t ex (som på bilden), så kommer du att få lite skugga på kinden. Det gör att du bl a ser smalare ut. Vilket de flesta av oss inte har något emot :-) Sedan ger det vackra skuggor som "skulpterar" ansiktet på ett vackert sätt och ger fina kontraster. Är du intresserad av konst så kika gärna på t ex Rembrandt och Caravaggio. De målade ofta just på detta sätt.
 
Det ger också en mindre statisk bild, eftersom du (som på bilden) inte har ansiktet och kroppen i exakt samma riktning. Vilket ofta upplevs som statiskt och lite tråkigt. De flesta tips är trick som modeller använder. Men de funkar lika bra på oss andra :-)
 
Lycka till!
 
 tips2
 
 
 
cta
 
 
Bröllopsfotograf / bryllupsfotograf OttossonPhoto. Gillar du våra bröllopsbilder och vill se mer? Gilla oss på Facebook, följ oss på Twitter och Instagram. Kontakta oss: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller på tel +46 (0)708 - 51 91 61.

Dela det här:
Taggad under
Upp