Martine & Arne Halvor : Musik, regn och kärlek

Martine & Arne Halvor : Musik, regn och kärlek
13 okt
2017

I ett regnigt Hokksund i Norge fick vi uppleva så mycket vacker musik, kärlek och så regn då förstås :-) Följ med till bröllopet mellan Martine & Arne Halvor.

Här kan du läsa brudparets egen berättelse om deras stora dag. Vad de minns mest, vad som höjde blodtrycket och alla andra intryck och känslor som de upplevde under dagen. Dessutom ser du vilka leverantörer som gjorde allt för att sätta ännu mer guld på dagen :-)

 

Brudparets egen berättelse från bröllopet


"Vår bryllupsdag var helt magisk! Et vått bryllup - det ble mye regn, men også mye tårer. Endelig var dagen her som vi hadde planlagt et helt år. Etter en fantastisk kveld med «bli-kjent-fest» på fredag var vi overraskende rolig og klare når lørdagen kom.

Vielsen var som en drøm. En fantastisk stund i kirken med trompetist Ole Edvard Antonsen, flotte sangere, orgel, korps, gospelkor - hva mer kan en ønske seg? Vielsen var virkelig en drøm som gikk i oppfyllelse fra start til slutt, med mye følelser i spill og mange inntrykk å fordøye.

Middagen og festen var helt fantastisk - akkurat slik vi ønsket. At så mange av våre venner og familie var med å feiret vår store dag betydde masse for oss. Festlokalet på hotellet ble så fint, og personalet var så hyggelige og hjelpsomme - ingenting var noe problem! Så mange fine taler og innslag, kjempegod mat og drikke, og ikke minst FOR et band vi hadde under festen!! Vi fortsatte festen helt til kl. 05.00!!

Været var ikke helt på vår side på bryllupsdagen. Fra morgenen var det oppholdsvær, men da vi kom ut på kirketrappen måtte vi opp med paraply. Det satte ingen demper - vi var så lykkelige og «nyforelsket» at litt regn gjorde ingenting. Vi fikk en liten utfordring da himmelen åpnet seg under fotoshooten, men vi fikk mange flotte bilder ute likevel, og favorittbildet vårt er jo faktisk under en paraply! Regn kan være veldig vakkert :-) Vi hadde det kanongøy på fotoshooten, med både forlovere og brudepiker som løp rundt i regnet og gjorde alt for at vi skulle få gode bilder. Tusen takk til Benny og Pia for flotte bilder og tilstedeværelse under hele dagen! Solid og proft!

Vi hadde ingen store utfordringer underveis bortsett fra at Martine oppdaget flekker på brudekjolen et par uker før bryllupet (det ordnet seg heldigvis!), og at den ene sangeren som skulle synge under vielsen gav beskjed dagen før om at han ikke kunne likevel. Alt ordnet seg og jeg føler at vi nøt hvert sekund og var veldig «tilstedet» under vår bryllupsfeiring.

 

Beste minne

Martine: Mitt beste minne må være vielsen, den var virkelig flott og mektig. Jeg husker spesielt godt da jeg stod bak kirkedørene med pappa og hørte Ole Edvard Antonsen spille den fineste sangen jeg vet (Gloria) et helt minutt før kirkedørene åpnet seg. Den stunden kommer jeg aldri til å glemme. Jeg kommer heller aldri til å glemme da Halldis sang «Kjärleksvisan», etter ekteskapsinngåelsen, det var sterkt og jeg har aldri sett Arne Halvor vise så mange følelser på en og samme gang. Sterkt, vakkert og så masse kjærlighet.

Arne Halvor: Jeg husker veldig godt da Martine kom opp kirkegulvet med sin far som bar uniform. Det var et flott syn - jeg har aldri sett Martine så vakker! Vielsen generelt var veldig stort for meg, en flott opplevelse jeg aldri vil glemme. Jeg må også trekke frem da Martine under middagen overrasket meg og alle gjestene med å spille trompet dedikert til meg. Det var stort og modig gjort av henne, og noe jeg satte stor pris på. Dagen hadde heller aldri blitt den samme uten familie og venner og alle de som bidro til at dagen vår ble helt perfekt."

 

Leverantörskärlek


Blomster
Ingunn Endrestøl - BLOK

Brudekjole Alhambra (Pronovias), Brudekjolen Oslo

Brudesko Nettbutikk

Brudgommens antrekk Brudekjolen Oslo

Ringer Lykkeringene, Mestergull

Hår Din Frisør Hokksund, Tone Knutsen

Makeup Din Frisør Hokksund, Tone Knutsen

Festarrangør Tyrifjord Hotell, Vikersund

Musikkarrangør/kapellmester Petter Anthon Næss

Plats för porträttbilderna Blåfarveverket

 
 
 

Tusen tack Martine & Arne Halvor för att vi fick det stora förtroendet att föreviga er dag.

 

» Gilla OttossonPhoto på Facebook!

/Benny

 

BOKA OSS

 

Click to enlarge image martine-halvor-hokksund-ottossonphoto-1000.jpg

Click to enlarge image martine-halvor-hokksund-ottossonphoto-1001.jpg

Click to enlarge image martine-halvor-hokksund-ottossonphoto-1002.jpg

Click to enlarge image martine-halvor-hokksund-ottossonphoto-1003.jpg

Click to enlarge image martine-halvor-hokksund-ottossonphoto-1004.jpg

Click to enlarge image martine-halvor-hokksund-ottossonphoto-1005.jpg

Click to enlarge image martine-halvor-hokksund-ottossonphoto-1006.jpg

Click to enlarge image martine-halvor-hokksund-ottossonphoto-1007.jpg

Click to enlarge image martine-halvor-hokksund-ottossonphoto-1008.jpg

Click to enlarge image martine-halvor-hokksund-ottossonphoto-1009.jpg

Click to enlarge image martine-halvor-hokksund-ottossonphoto-1010.jpg

Click to enlarge image martine-halvor-hokksund-ottossonphoto-1011.jpg

Click to enlarge image martine-halvor-hokksund-ottossonphoto-1012.jpg

Click to enlarge image martine-halvor-hokksund-ottossonphoto-1013.jpg

Click to enlarge image martine-halvor-hokksund-ottossonphoto-1014.jpg

Click to enlarge image martine-halvor-hokksund-ottossonphoto-1015.jpg

Click to enlarge image martine-halvor-hokksund-ottossonphoto-1017.jpg

Click to enlarge image martine-halvor-hokksund-ottossonphoto-1018.jpg

Click to enlarge image martine-halvor-hokksund-ottossonphoto-1019.jpg

Click to enlarge image martine-halvor-hokksund-ottossonphoto-1020.jpg

Click to enlarge image martine-halvor-hokksund-ottossonphoto-1021.jpg

 

BOKA OSS

 

Bröllopsfotograf / bryllupsfotograf OttossonPhoto. Gillar du våra bröllopsbilder och vill se mer? Gilla oss på Facebook, följ oss på Twitter och Instagram. Kontakta oss: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller på tel +46 (0)708 - 51 91 61.

 

 

Prenumerera på vårt kärleksbrev

 

Prenumerera på vårt kärleksbrev/nyhetsbrev med porträtt- och bröllopsbilder, bakom kulisserna och förstås fototips.

 

Dela det här:
Upp