SECRET by OttossonPhoto

SECRET by OttossonPhoto
27 apr
2016
Du har säkert hört talas om morgongåva i form av ett fint album till brudgummen, med fina sensuella bilder på bruden. Vi har ett eget koncept som vi kallar SECRET by OttossonPhoto.
Här nedan har jag samlat lite information om SECRET-fotografering. Hittar du inte svar på dina funderingar kontaktar du mig på mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller på tel 0708-519161.
 

VAD DU KAN FÖRVÄNTA DIG

Det blir ca en timmas förberedelser med hår och smink (om vi inte kommer överens om något annat). Sedan blir det 1-2 timmars fotografering i en miljö som vi bestämt tillsammans. 
 

PRISER & PRODUKTER

I priset ingår lokal, stylist, alla bilder högupplösta på vackert USB-minne och ett lyxigt handgjort album.
 

FÖRBEREDELSER

Läs noga igenom texten nedan. Titta gärna på de bilder jag lagt ut och fundera på vilken typ av bilder du vill göra. Vi börjar fotograferingen med att prata igenom vad och hur vi ska göra det. Det viktigaste är att du känner att jag har ett arbetssätt som du kan känna dig bekväm med. Och det är också viktigt att du noga förklarar för mig vilka förväntningar du har på bilderna och vad du vill få ut av fotograferingen.
 

HUD, HÅR & MAKEUP

Först och främst huden. Var försiktig med solen dagarna innan så du inte kommer med röd hud :-) Återfukta gärna huden för en naturlig lyster. Bär löst sittande kläder samma dag som fotograferingen så att du inte får märken i huden. Ha t ex inte BH och strumpor på dig senare än två timmar innan fotograferingen.
 
Om vi inte kommit överens om något annat så har jag en stylist med mig. Du kommer att tillsammans med stylisten bestämma hur du vill ha hår och make up. Tänk på att vi alltid brukar ha på lite mer make up än man tror man behöver. Det markerar allting bättre på bilderna. Samtidigt är det viktigt att det inte blir allt för långt ifrån vad du normalt har. Så att du fortfarande känner igen dig på bilderna. 
 

TYP AV KLÄDER

Ta med både svarta och vita underkläder om du har. Men ta också med annat som t ex toppar, mjuka tröjor, din killes skjorta, klänningar, jeansskjorts, strumpor, stay ups, högklackat, smycken och annat som du vill ha på dig. Ta hellre med för mycket än för lite.
 

HAVE FUN!

Ta gärna med musik du tycker om och som hjälper dig att slappna av och få dig på toppenhumör. Detta ska bli en rolig upplevelse som du kommer att komma ihåg för evigt.
 

BILDEXEMPEL

Det är viktigt att du funderar igenom vilken typ av bilder du vill göra. Många googlar och hittar egna idéer. Var inte rädd för att presentera dessa för mig så ser vi vad vi kan göra tillsammans. Du kan t ex skapa en Pinterest-mapp och dela med mig.
 
Oavsett av vilket skäl du väljer att göra en SECRET-fotografering, så ska jag göra allt för att du ska få de bilder du förväntar dig, men kanske ännu viktigare, att fotograferingen ska kännas avspänd, trevlig och vansinnigt kul.
 

» BOKA NU

» LÄS MER OCH HITTA PRIS

 
Bilderna nedan är på vackra Mary.
 

Fotograf OttossonPhoto. Gillar du våra bilder och vill se mer? Gilla oss på Facebook, följ oss på Twitter, Instagram och YouTube. Kontakta oss: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller på tel 0708-519161.


Dela det här:
Upp