10 tips för att se bättre ut på bild : Tips #10

10 tips för att se bättre ut på bild : Tips #10
11 apr
2016
Du hänger väl med på min serie tips om hur du gör för att se bättre ut på bild :-)
Vi har nu kommit till det sista, nr 10 av de 10 tips jag ska ge dig, för att du ska se bättre ut på bild och gilla bilderna på dig själv lite mer (om du inte redan gör det :-)). Och är du fotograf så kan du såklart också använda dessa knep när du fotograferar porträtt.
 

Tips 10 för att se bättre ut på bild

Vi killar vill ofta framstå som tuffa & coola. Jag vet. Tramsigt :-) Många av tipsen jag presenterat tidigare funkar på killar också. T ex är det viktigt också för killar att luta sig framåt. I alla fall för många inklusive mig. Då minimerar man risken att den eventuella kulmagen och de eventuella dubbelhakorna syns. I övrigt handlar det som sagt, ofta om att vi killar vill se coola ut. Lite James Dean :-) Lite traditionellt kanske, men ett bra sätt om man inte är van modell. Lycka till boys!

Hoppas ni nu fått lite tips och idéer att ta med er när ni blir fotograferade, så ni blir nöjdare med era bilder framöver. Och fotograferar du ofta människor, så hoppas jag också att du har fått flera användbara tips för att få de du fotograferar att se bra ut och tycka om sina bilder. Vill du ha fler fototips så hittar du det om du följer mig på sociala medier. Sök på ottossonphoto.

Lycka till!

 
 
 
Ha en fin dag!
 
cta
 
 
Bröllopsfotograf / bryllupsfotograf OttossonPhoto. Gillar du våra bröllopsbilder och vill se mer? Gilla oss på Facebook, följ oss på Twitter och Instagram. Kontakta oss: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller på tel +46 (0)708 - 51 91 61.

Dela det här:
Taggad under
Upp