10 tips för att se bättre ut på bild : Tips #8

10 tips för att se bättre ut på bild : Tips #8
04 apr
2016
Du hänger väl med på min serie tips om hur du gör för att se bättre ut på bild :-)
Här kommer nr 8 av de 10 tips jag ska ge dig, för att du ska se bättre ut på bild och gilla bilderna på dig själv lite mer (om du inte redan gör det :-)). Och är du fotograf så kan du såklart också använda dessa knep när du fotograferar porträtt.
 

Tips 8 för att se bättre ut på bild

Tänk på hur du håller händerna. Petitess, jag vet. Men nu pratar vi perfektion :-) Vad är det som gör att du gillar en bild bättre än en annan? Ibland är det uppenbart, ibland är det faktiskt svårt att sätta fingret på det. Det är en känsla. Men då är det ofta detaljerna som avgör. De som är så små så du knappt tänker på det. Som t ex hur personen på bilden håller händerna. Sidan av handen ser alltid bättre ut än baksidan av handen eller handflatan. Baksidan av handen eller handflatan ser ofta stora ut när de kommer nära ansiktet, och tar framförallt fokus från ansiktet. En annan viktig sak med händerna är att försöka ha fingarna och handleden böjda/mjuka. Som Therese gör på bilden.

Lycka till!

 
8
 
 
Ha en fin dag!
 
cta
 
 
Bröllopsfotograf / bryllupsfotograf OttossonPhoto. Gillar du våra bröllopsbilder och vill se mer? Gilla oss på Facebook, följ oss på Twitter och Instagram. Kontakta oss: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller på tel +46 (0)708 - 51 91 61.

Dela det här:
Taggad under
Upp