Bröllopsbilder : The best of 2015

Bröllopsbilder : The best of 2015
20 jan
2016

Nytt år, nya möjligheter och nya mål. Jag hoppas du fått en kanonstart på 2016 och att du har stora planer för dig, ditt liv och dina närmaste. Jag läste någonstans att om målen du har inte gör dig lite nervös, så är de för låga :-) Ja, hur som helst med det. Men varje nytt år, försöker jag se som en möjlighet, att fortsätt att utveckla mig och fortsätta göra saker jag tycker är kul. Och kanske, som sagt, börja med nya.

 Jag är glad som ett barn på julafton. Och det beror på att min nya hemsida äntligen är live. Jag är så otroligt glad och stolt över den. Det är med skräckblandad förtjusning man drar igång en ny hemsida. Men reklambyrån MGNS har gjort ett kanonjobb. Där min son Andreas gjort det mesta av grovjobbet. Och har fått stå ut med en tjatande far :-) Kika gärna runt och säg vad du tycker. Ris och ros. Det finns säkert småsaker som behöver rättas till. Hör av dig om du hittar nåt tokigt.

Jag ville att den skulle spegla mitt varumärke och jag ville att den inte skulle vara exakt likadan som de flesta fotografer har idag. Det är ju alltid risken när nästan alla använder liknande teman. Inget ont om mina kollegors hemsidor. De flesta är fantastiskt fina. Och med vrålvackra bilder. Men jag hoppas du gillar min nya hemsida lika mycket som jag gör.

Jag kommer försöka blogga en del. Mest för att visa bilder såklart, från mina olika fotograferingar. Men också berätta om mina tjänster och framförallt försöka komma med tips om hur du tar bättre bilder. För jag tror att merparten av er besökare är mer än genomsnittligt intresserade av foto :-) Jag ska försöka hålla tipsen här på bloggen på en rimlig svårighetsnivå. Jag är själv mycket för enkelhet, så det kanske ger sig själv.

 

Prenumerera på vårt kärleksbrev

 

Jag kommer också dra igång med mitt kärleksbrev/nyhetsbrev, som legat i vila. Det kommer inte att komma så ofta, men även där blir det bilder, bakom kulisserna, sammanfattningar av bloggen och förstås fototips. Prenumerera här.

 

 

Best of 2015

Jag skulle också i detta första blogginlägg vilja länka till ett litet galleri jag gjort med ett urval av 2015 års bilder. Det var ett fantastiskt år för mig som bröllopsfotograf. Jag fick som vanligt komma till fantastiska platser och träffa så många underbara människor. Och jag fick chansen att berätta om denna betydelsefulla dag i brudaparens liv i ett vackert bröllopsalbum. Dessutom fick jag återigen jobba med min fru som assistent. Det känns fantastiskt trevligt att få dela dessa upplevelser med min älskling och bästa vän.

 

bestof


The best of 2015 av Benny OttossonExposure

 

Mycket nöje!

Det är fritt fram att dela inlägget :-)

 


 

Bröllopsfotograf / bryllupsfotograf OttossonPhoto. Gillar du våra bröllopsbilder och vill se mer? Gilla oss på Facebook, följ oss på Twitter och Instagram. Kontakta oss: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller på tel +46 (0)708 - 51 91 61.


Dela det här:
Upp