Bröllopsfotograf | Bryllupsfotograf | Destination Wedding Photographer | Norge | Sverige | USA | Greece » OttossonPhoto - vi förvandlar ditt bröllop till konst.

Fashionfotografering med Madeleine Sørenes på Rica Airport Hotel i Stavanger

Madeleine vann en fashionfotografering som vi lottade ut på Carolines blogg “Fotballfrue” i juli förra året. Hon är bara 20 år och har ingen erfarenhet som modell. Men är fantastiskt duktig framför kameran. Så söndagen den 1 april (!) gjorde vi en andra fotografering. Bara för att… Denna gång höll vi till på Rica Airport Hotell i Stavanger, där vi bodde vid fotograferingen av Kristine & Trond Eriks bröllop. Ett jättefint hotell med fina miljöer. Och Madeleine var precis lika duktig som förra gången. Det syns att hon tycker det är kul. Jag behöver nästan inte ge henne några instruktioner alls. Hon bara gör sin grej.

Tack för en trevlig timme Madeleine. Nu ser vi fram emot nästa fotografering:-)Bilder från första gången.

Madeleine Sørenes fashionfotografering i StavangerPINIMAGEFashionfotografering med duktiga Madeleine Sørenes på Rica Airport Hotel i StavangerPINIMAGEFashionfotografering med duktiga Madeleine Sørenes på Rica Airport Hotel i StavangerPINIMAGEFashionfotografering med duktiga Madeleine Sørenes på Rica Airport Hotel i StavangerPINIMAGE

Fotograf OttossonPhoto. Gillar du våra bilder och vill se mer? Bli ett fan till OttossonPhoto på Facebook, följ oss på Twitter och YouTube. Kontakta oss: info@ottossonphoto.com eller på tel 0708-519161.

Follow Me on Pinterest

Till toppenEMAILPOSTFacebookPOSTTweetPOSTSubscribe

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*